Regnig onsdag

Regn och snö, bland det värsta vädret jag vet. Hela dagen :( Aja, vädret kunde varit bättre idag men annars har det varit en ganska givande dag med en turbosnabb dag på jobbet! Sen har det bara varit slappande som gällt hela kvällen lång.
Detta är en ganska typisk Mikael-dag..

Dagens P-wörd: Persbrandt igen. Kolla länken i expressen.
http://www.expressen.se/noje/1.1390472/biljettkaos-for-pjas-med-persbrandt

En dag närmare fredag..

Då var tisdagen avklarad. Inga konstigheter, bara material som de säger på Ringhals just nu (nää, det gör dom inte men kunde lika gärna gjort det för det känns så) :P

Nu är det i alla fall en dag närmare fredag! Dagen då det är kurs hela dagen lång för att sen avslutas med jobb på Hajen fram till 20. Efter detta så är det dags för den årliga julfesten på såsen med Hajen/Kvantum!!!! Ska bli jäkligt sköj! :)

Nu har jag införskaffat de första julklapparna med. Tror jag kommer hinna med det i år igen. Förhoppningsvis.

Dagens P:
PP (polypropen), en plast helt enkelt som används i plastpåsar? :O
Hmm, det får bli två P idag bara för det. Paprika är mitt andra val bara för det är så gött :D

Kelig måndag

Måndag igen. Verkligen inte min favoritdag alls. Det är första dagen på veckan och långt, väldigt långt till helgen som kommer. För långt. Vill vara ledig en stund och bara glida omkring och träffa kompisar fast det finns det inte riktigt tid till :/
 
Och snart kommer julen, kul för alla som gillar den. Jag kan inte påstå att jag gillar den jättemycket direkt. Man måste ut och försöka köpa julklappar vilket är oerhört anstängande. Först och främst ska man försöka komma på nåt till alla man vill ge en klapp och sen när man väl kommit på vad man vill ge bort så är antingen prylen slut eller så finns den inte att få tag på.

Hur som helst så lägger man om kursen och satsar på en annan julklapp, man slår sig fram bland folket för att få tag i nåt överhuvudtaget. Man får ta på det man vill ha och går hem för att slå in klapparna. Väl hemma går bara "hevletes-pappret" sönder och det slutar med att man slår in dem så illa att man kan se vad som döljer sig i.
När man lyckas få tag i alla och slagit in allt så är man nöjd och kan vänta på julafton (vilket innebär att se kalle anka för 26:e gången samt äta sig mätt så man kan spy). På kvällen börjar klapputdelningen och man inser snart att man missat en julklapp i år igen. Nnnääää, julen är inte min grej.

Nu ska jag sova. Har en del att göra imorgon... JOBBA!!

Dagens P: Poker, kortspel med massor med pengar. Var längesen jag spela själv, har varken tid,lust eller talang (där heller)

RSS 2.0