Mannen, myten, legenden Mikael Persbrandt alias Micke P

Han gjorde det! ÄNTLIGEN!! Eller som han själv sa:
"Jag har suttit där nere många gånger och väntat på min tur och till sist står jag här"

Vi riktiga fans vet vad han tänkte egentligen

"FLYTTA PÅ ER!! JAG SKA FRAM HÄR OCH HÄMTA MIN BAGGE!! JA, DET VAR BANNE MIG PÅ TIDEN JAG FÅR DET HÄR SKETNA PRISET MEN JAG SKA SÄGA ER ATT JAG ÄR STOLT!!!"

Så tolkade jag i alla fall hans tal..

Persbrandt. Mannen,myten, legenden.

Bloggen lever igen

Efter fått ett antal förfrågningar om min blogg (som jag trodde att ingen läste) så får jag återuppta skrivandet en stund...hörde bland annat i kvantum-kön häromdagen "Den där Mikael du vet *pekandes mot mig* han har slutat blogga!!"..
:P Näää, så var det inte riktigt, men nästan :D

Idag är det söndag, vilket innebär att det är lugn och ro fram till 14.oo sen ska jag jobba :/ Försökte precis byta tiden men utan resultat :( Känner mig krasslig och tror att förkyldningen väntar runt hörnet. Sen att jag bara sovit 6 timmar inatt kan bidra lite med även fast det bara är bra med lite sömn. Måste ju komma i fas igen innan jag börjar jobba igen.

Framöver så är jag ledig måndag och tisdag, tack vare trettondagsafton vilket är ganska skönt. Då blir nästa vecka inte så blodig även fast jag vet redan nu att jag har massa att göra. Ska se om jag inte återkommer med en inlägg under dessa dagarna.

Dagens P: Hmm, kommer knappt på nåt. Måste vara ett extremt roligt P denna gången känner jag. Kanske Persbrandt igen? Nää, det blir för tjatigt. Sökte på "lille p" på bilder hos google. Finns tydligen nåt flane som kallar sin unge för Lilla P. Hur låter det egentligen!? "MEN LILLE LILLE LILLE P!! HAR DU KISSAT I SÄNGEN IGEN??!!!" eller "Lille P!! kom hit!! det är mat!" :D Aja, vill ni ha bild får ni söka själv :P

Över och ut.

RSS 2.0